Kotisiivousta Tuusulasta

Helpota kodin askareita arjessa tai juhlahumun keskellä

Juhlat edessä ja ikkunat pesemättä? Painaako muutto hartioita, tarvitsetko apua muuttosiivoukseen? Onko lattioista hohto kaukana? Siivouspalvelu Tuus-Siivous Tmi palvelee kattavasti Tuusulan, Järvenpään, Mäntsälän, Keravan ja Vantaan alueen kotitalouksia. Voit pyytää ammattitaitoiset siistijät avuksi kertaurakkaan esimerkiksi syntymäpäivien alle, kevätsiivoukseen, joulusiivoukseen tai esimerkiksi tilapäiseen sairasteluun. Teemme mielellämme myös ylläpitosiivousta, jolloin määrittelemme sopivan siivousvälin kotiisi, esimerkiksi kerran viikossa tapahtuvaan siivoukseen. Näin helpotat arkeasi huomattavasti ja pidät samalla kotisi miellyttävän puhtaana ja raikkaana. Räätälöimme aina tarpeisiinne vastaavan kotisiivouksen. Tutustu kotisiivouspalveluihimme, kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous!

Helpotusta joulukiireeseen: Rakas joulupukki, muistathan minua siivouslahjakortilla!

Vinkki ylioppilasjuhlien alle: Tilaa meiltä ikkunanpesu ja kevennä keväistä juhlahumua.

Siivouspalvelut edullisesti kotitalouksille

Kysy lisää, kerromme mielellämme laadukkaista siivouspalveluistamme. Tilaa kotisiivous meiltä edulliseen hintaan, joko kertasiivouksena tai säännöllisenä viikkosiivouksena. Teemme kotisiivousta Tuusulan, Järvenpää, Mäntsälän, Vantaan ja Keravan alueella.

Kotisiivouspalvelumme tiivistetysti:

  • Ikkunoiden pesut
  • Lattioiden pesut
  • Lattiavahakäsittelyt
  • Viikkosiivoukset, ns. ylläpitosiivous
  • Remonttisiivoukset
  • Muuttosiivoukset
  • Joulusiivoukset

Muista myös kotitalousvähennys!

Kun tilaat siivouspalvelumme kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi, voit hyödyntää kotitalousvähennystä työn osuudesta. Katso lisää Verohallinnon sivulta »