Teollisuussiivousta Tuusulasta

Hoivakodit, lääkäriasemat ja teollisuuslaitokset

Siivouspalvelu Tuus-Siivous Tmi toimii joustavasti asiakkaan hyväksi. Kartoitamme ja mitoitamme palvelusopimuksemme aina asiakkaamme todellisen tarpeen mukaan. Kun kyseessä on teollisuussiivous, tuotantotilasiivous tai remonttisiivous, olethan yhteydessä. Palvelemme Tuusulassa ja lähialueella, kuten Järvenpäässä, Mäntsälässä, Keravalla ja Vantaalla.

Kysy lisää – palvelemme mielellämme!

Siivouspalvelu Tuus-Siivous Tmi siivoaa teollisuuslaitokset, tuotantotilat, koulut, päiväkodit, hoivakodit ja lääkäriasemat Tuusulassa, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Keravalla ja Vantaalla. Meiltä saat muun muassa ammattitaitoista teollisuussiivousta. Pyydä edullinen tarjous teollisuussiivous- tai koulusiivouksesta, kysy lisää!

Tilaa siivouspalvelut: 0400 618 526

Teollisuussiivous ja tuotantotilat: Siivoamme tarvittavat tilat räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan. Siistimme niin korkean hygieniatason tuotantotiloissa kuin vähän ronskimmissakin toimintaympäristöissä.

Hoivakodit ja lääkäriasemat: Kun toimintaympäristö vaatii korkeaa hygieniaa sekä tehokkaita, mutta turvallisia siivousaineita, erityistä tarkkaavaisuutta kaikessa siivousmenetelmissä, autamme mielellämme.

Koulut ja päiväkodit: Toimimme näppärästi ja tehokkaasti erilaisissa koulu- ja opetustiloissa ja päiväkodeissa. Meiltä saat vastuuntuntoista ja siistiä siivousta kaikkiin tiloihin.

Muutto- ja remonttisiivous: Kun tiloissa käy myllerrys, siivoamme remontin aikana ja teemme tarvittavat loppusiivoukset. Meiltä myös näppärät muuttosiivoukset muuttojen yhteyteen.

Teemme myös rakennussiivoukset, rakennusten loppusiivoukset ja työmaaparakkien siivoukset.